“Næstekærlighed og selvkærlighed er et godt makkerpar i diakonien”

- læs interview fra Kristeligt Dagblad

 

”I hjælperrollen skal vi være opmærksomme på, at vi ikke pr. automatik forsøger at skabe handling eller forandring. For er min hurtige handlen udtryk for, at jeg ikke kan bære bare at sidde der i håbløsheden og lidelsen med brugeren og derfor handler mig væk fra at mærke den? Eller er den sat i gang af brugerens ønske? Det er væsentlige spørgsmål at stille sig i udfordrende situationer, og det er spørgsmål som dem, vi igen og igen vender tilbage til i supervisionen.”

Kristeligt Dagblad har interviewet mig om mit arbejde som psykolog og teolog i Kirkens Korshær Aarhus og om mit perspektiv på bæredygtig empati, udlevelse af næstekærlighed og om villigheden til at møde lidelsen hos andre og hos sig selv. Læs hele artiklen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *