What if nothing needs to be removed?

What if your own hardest thoughts need not be the enemy? - podcast with Kelly Wilson

Da jeg mødte Kelly Wilson på en efteruddannelse i ACT, blev jeg inspireret i en grad, som påvirker, hvem jeg er, og hvordan jeg gør idag. Professionelt og personligt. Derfor var det en stor glæde, at jeg fik mulighed for at lave denne podcast med ham i 2012. For mig er den stadig lige relevant.

I samtalen tager vi udgangspunkt i Kellys mantra om, at intet behøver at blive fikset eller fjernet, og at selv de værste tanker og følelser ikke behøver at stå i vejen for et godt liv. Kelly giver med sig selv som levende eksempel et bud på, hvordan vi undgår, at livets vanskeligheder og vores menneskelige hjerne får lov at forhindre os og livet i at folde sig ud. Det handler om accept og om engageret handling. På gode dage og på dårlige dage. Lyt selv og bliv inspireret. Share if you care.

Kelly G. Wilson, Ph.D. er associeret professor i psykologi på University of Mississippi, USA. Han er som en af grundlæggerne af Acceptance and Commitment Therapy en elsket og engageret underviser verden over. Han har bl.a. udgivet Acceptance and Commitment Therapy: Psykologisk fleksibilitet og minfulnessprocesser (Hayes, Strosahl & Wilson, 2013), Things might go terribly horribly wrong – a guide to a life liberated from anxiety (Wilson & Dufrene, 2010), The Wisdom to know the difference (Wilson & Dufrene, 2012) Mindfulness i terapien (2011). Se hans fulde bibliografi på onelife

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *