Praktisk

Pris for selvbetalere

Første indledende samtale koster 1200 kroner.

Følgende samtaler koster 1050 kroner og varer cirka 50 minutter.

Du kan betale i sessionen via mobilepay på 51351

Jeg har ikke ydernummer og modtager derfor ikke klienter med henvisning fra lægen.

Dækning med forsikring

Har du en sundhedsforsikring eller pensionsordning, der dækker udgifter til behandling ved autoriseret psykolog, er du også velkommen.

Sygesikring Danmark

Sygesikring Danmark yder et tilskud pr konsultation, hvis du er medlem, og hvis du opfylder en af de elleve henvisningsårsager. Se mere på Sygesikring Danmark og oplys mig om dit medlemskab, hvis du ønsker, at jeg skal indberette elektronisk til Danmark.

 

Afbud

Afbud meldes på telefonsvarer eller email senest kl 16 dagen før den aftalte tid. Afbud senere end dette koster fuld takst uanset årsag. Vær opmærksom på, at hvis du er henvist via Prescriba, faktureres du 350 kr. ved for sent afbud.

Klinikken

Jeg har klinik i Løvenørnsgade 1B, 8700 Horsens. Bytorv Horsens parkeringshus ligger lige overfor klinikken.

    1. Jeg tilbyder også samtaler over videotelefoni, hvis vi sammen vurderer, at det vil være hjælpsomt for dig. Alternativt henviser jeg altid gerne videre til relevante psykologer i dit område.

Fortrolighed

Som psykolog autoriseret af Psykolognævnet, er jeg omfattet af Psykologloven. Som medlem af Dansk psykologforening arbejder jeg under foreningens etiske principper, hvilket blandt andet betyder, at jeg har tavshedspligt.