Accept og værdibaseret liv

- norsk podcast om ACT med Dorte Lunderskov

ACT – Acceptance and Commitment Therapy udfoldes i denne samtale på Levevei.no i temaer om accept, om den menneskelige lidelse, om muligheden for, at vi kan lade vores adfærd styre af bevidste valg og værdier – og om den almenmenneskelige impuls til pr automatik at ville undgå smerte og ubehag for enhver pris. Vi taler om, hvordan ACT har fokus på at øge opmærksomheden på, hvornår prisen for at ville undgå ubehag er for høj. Og vi taler om, accept og opmærksomt nærvær som strategier til at lære at leve med det ubehag og den uundgåelige smerte, som det at leve et engageret liv medfører.

James Alexander Arnfinsen fra Levevei.no – perspektiver på personlig, relationel og samfundsmæssig transformation har lavet dette interview med mig i 2013. Lyt med og få en fornemmelse af, hvordan ACTperspektivet kan folde sig ud – her når det er i min forståelse, som den viser sig i en samtale med en god ven om flere af livets større spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *